Jalokivikorut

​"Ammatissani kultaseppämestarina toteutan muiden unelmia... voisiko kuitenkaan olla enää parempaa tapaa jättää jälkensä historiaan..."

1/4

"Sydän" jalokivikaulakoru

18K valko- ja keltakulta, värittömät ja keltaiset timantit.Korun erikoisuutena on sen avautuva takaseinä, jonka kautta korun keskikivi voidaan irroittaa ja kantaa omana riipuksenaan sirommassa ketjussa.Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa.

1/4

"LolliPop" jalokivikaulakoru

18K valkokulta, timantit, akvamariinit ja turmaliinitKorun metalliosat on muotoiltu muistuttamaan jalokivien hiontoja ja näin niiden välille on saatu harmooninen tasapaino. Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa.

1/2

Kultaseppämestarin näyttötyö

18K valko- ja keltakulta, timantit, safiirit ja emaliKultaseppämestarin näyttötyönsä Kristian teki v. 2000, työskennellessään pääsuunnittelijana maineikkaalla  Jalokiviseppä A.Tillanderilla. Kaulakorun  valmistuksessa on hyödynnetty 3D mallinnusta sekä pikamallinnusta, tästäkin huolimatta korun käsityövaiheisiin, on käytetty yli 200 työtuntia.Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa.

1/2

Akvamariini kaulakoru

18K valkokulta, timantit, akvamariiniTässä jalokivikaulakorussa erikoisuutena on suomesta löydetty huomattavan kokoinen akvamariini. Tämän koko- ja laatuluokan kivet ovat erittäin harvinaisia suomessa ja kaivos josta niitä on tähän mennessä löydetty on ehtynyt.Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa. on

LAATUTAKUU

​"Koska työn jälki ja laatu on meille kaikki kaikessa, annamme kaikille valmistamillemme tuotteille ikuisen takuun."

Kristian Saarikorpi, Kultaseppämestari, Muotoilija

Saarikorpi Design Oy

10470 Fiskars

Finland

+358 40 5109257

kristian.saarikorpi@gmail.com

TYÖHUONEEMME AVOINNA

Avoinna ajanvarauksella 

Varmistathan etukäteen että olemme varmasti paikalla jos suunnittelet käyntiä Fiskarsissa. 

Otamme asiakkaita vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Wix Google+ page

© 2020 by Saarikorpi Design Ltd. All Rights Reserved / kristian.saarikorpi@gmail.com