top of page

Jalokivikorut

​"Ammatissani kultaseppämestarina toteutan muiden unelmia, mutta työni kautta elän myös omaa unelmaani."

"Sydän" jalokivikaulakoru

18K valko- ja keltakulta, värittömät ja keltaiset timantit.Korun erikoisuutena on sen avautuva takaseinä, jonka kautta korun keskikivi voidaan irroittaa ja kantaa omana riipuksenaan sirommassa ketjussa.Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa.

"LolliPop" jalokivikaulakoru

18K valkokulta, timantit, akvamariinit ja turmaliinitKorun metalliosat on muotoiltu muistuttamaan jalokivien hiontoja ja näin niiden välille on saatu harmooninen tasapaino. Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa.

Kultaseppämestarin näyttötyö

18K valko- ja keltakulta, timantit, safiirit ja emaliKultaseppämestarin näyttötyönsä Kristian teki v. 2000, työskennellessään pääsuunnittelijana maineikkaalla  Jalokiviseppä A.Tillanderilla. Kaulakorun  valmistuksessa on hyödynnetty 3D -mallinnusta ja -tulostusta, tästäkin huolimatta korun käsityövaiheisiin on käytetty yli 200 työtuntia.Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa.

Akvamariini kaulakoru

18K valkokulta, timantit, akvamariiniTässä jalokivikaulakorussa erikoisuutena on Suomesta löydetty huomattavan kokoinen akvamariini. Tämän koko- ja laatuluokan kivet ovat erittäin harvinaisia Suomessa. Kaivos, josta niitä on tähän mennessä löydetty on valitettavasti ehtynyt.Jalokivikoru on suomalaisessa yksityisomistuksessa. on

bottom of page